Omikayalan, Ook bekend als het hart van de wereld of groenvallei is een heilige plaats voor alle Ionians, gelegen in Navori.

De Vastayashai'rei beschermen deze plaats, en zijn allerbelangrijkste baken: de Goden-Wilg, een Gigantische boom met lange ranken en bladeren als zijde, welke goud-groen glinsteren in het licht. 

In de tijden van weleer verwoestten de Freljordiaanse ijzige krijgsmacht de Godenwilg in een gevecht met de beschermers van de vallei. Het gejammer van talloze beesten, het gebrul van rivieren, het gehuil van bomen en de druipende tranen van mos, ze betreurden de dood van de God-Willow in een symfonie van rouw.  Eeuwen gingen voorbij en op de plaats waar de Goden-Wilg ooit stond, verscheen een wezen, welke we de Groene vader noemen. Hij had een duidelijke missie, één taak: elke vorm van leven beschermen, en de wereld en zijn volkeren leren respect en bewondering te hebben voor al wat is. 

Heel dapper, groeit er op de plaats waar de Goden-Wilg ooit stond een kiempje, welke word bewaakt door een katachtige met fantastische staart: Sai'nen Duizendstaart

Cattery Omikayalan
all rights reserved 2023
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin