BE* Go Solo de Lingen

vader: SE*  CH Drakborgens Miilo Lumithäthi

Moeder: IT* Brunnhilde Dei Gatti Vikinghi 
geboortedatum 23/04/2022
rood smoke/wit 

Wetende dat ik in de toekomst een onafhankelijke kater nodig zou gaan hebben voor op zijn minst Alka, was ik me voorzichtig aan het orienteren. Voorzichtig want ik ging er van uit nog een aantal jaar geen nieuwe kater te "krijgen", omdat wij absoluut een kleine cattery willen blijven en je met twee ongecastreerde katers toch meer druk krijgt. Ineens kwam op mijn tijdlijn op facebook Solo voorbij, en ik werd ineens intens verdrietig. Wat een prachtig ventje, met waanzinnige stamboom maar gewoon jaren te vroeg. 


Daar was dan ineens Fabian, al eigenaar van een van onze geliefde katten die aangaf Solo wel in huis te willen nemen en ons zo die tweede kater en dus ontzettend veel extra mogelijkheden te geven. 

Het houden van een kater heeft nogal wat voeten in de aarde en ik heb hem vervolgens eerst alle rampscenario's met betrekking tot sproeien, hormonaal zijn en  "zingen" voorgeschoteld, maar hij wist het zeker. Hij zou Solo voor ons huisvesten, sproeien of niet, zodat hij een steentje bij kon dragen aan de cattery die hij een zeer warm hart toedraagt. 

Solo woont in Amstelveen, en zal ter zijner tijd, wanneer hij zich naar wens verder ontwikkelt beschikbaar zijn als dekkater. Solo zal door ons geshowd worden. 

Mijn dank gaat uit naar Miguel Reis van cattery de Lingen, voor het vertrouwen in de samenwerking en voor het ondersteunen van deze constructie!

Showresultaten: 
04-09-2022     NVVK Rotterdam     EX1 - NOM BIS
05-03-2023      NLKV Sliedrecht      EX1- CAC
Geplande shows met Solo:
- 19 maart LCC Panningen CAC

Cattery Omikayalan
all rights reserved 2023
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin